Všetky články v tejto kategórii  Všetky články v tejto kategórii
<<  6/10 >>

Oficiálne - Úradne : plus 1 rok

18.5.2021 10:15

Vedúci na trhu...popredný elektronický systém PRICER, získal vďaka novej softvérovej optimalizácii systému oficiálne + 1 rok výdrže batérie. V súčasnosti je technológia PRICER v laboratóriu, či v teréne bezkonkurenčná.

Trh s elektronickými cenovkami je malý, ale spoločnosť PRICER vyniká nad konkurenciou. Líši sa tiež základnou technológiou, pretože elektronické etikety medzi sebou komunikujú vďaka obojstrannej optickej komunikácii. Takže sú:

- Rýchlejšie
- Presnejšie
- Spoľahlivejšie
- Úspornejšie

ako iné riešenia. Používatelia PRICER sa ešte doteraz nesťažovali na výdrž batérie Elektronických cenoviek. Sú spoľahlivé a bezpečné ( nevyžarujú žiadne škodlivé látky a žiarenia ), výmena batérií je jednoduchá, zvládne to zamestnanec hoci ktorého zaradenia práce.

Vďaka neustálym vylepšeniam s optimalizáciou softvéru dostalo Elektronické cenovky spoločnosti PRICER dostali 1 rok , čo ďalej zvyšuje úspech riešenia na trhu. Čo znamená + 1 rok? 8 rokov pre cenovky grafické cenovky a 10 rokov pre segmentové cenovky.

Inštalácie PRICER spoločnosti SZINTEZIS ukazujú dobrú účinnosť systému a to aj v aktívnom režime. V Maďarsku, takmer 50 inštalácií dosiahlo až 7 rokov bez výmeny batérií, ale mnoho domácich obchodných sietí pracuje bez akejkoľvek starostlivosti už viac ako 10 rokov. Na Slovensku je to na inštaláciu až 9 rokov, kde ešte stále neprebehla výmena batérií.

V zahraničí zdôraznilo množstvo obchodných reťazcov rôzne riešenia Elektronických cenoviek, kde životnosť batérie spoločnosti PRICER vždy dosahovala vysokú úroveň. Szintézis ZRt. od novembra 2018 testuje 12 kusov Elektronických cenoviek PRICER. Počet jednotlivých aktualizácií presahuje už 125 000 aktualizácií so zapnutou blikajúcou funkciou SmartFlash. Nie je potrebné pripomínať, že Elektronické cenovky fungujú bezchybne aj s továrenskou batériou.

Vyberte si aj Vy riešenie Elektronickej cenovky, ktoré vďaka svojej technológii spoľahlivé, rýchle, odolné a takmer bezúdržbové! Vyskúšajte sami Elektronické cenovky!


Videogaléria

Fotogaléria




Zdielajte na sociálnych sieťach
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Všetky články v tejto kategórii  Všetky články v tejto kategórii
<<  6/10 >>

Súbory cookie používame, aby sme zabezpečili čo najlepšie prezeranie našich webových stránok. Ďalšie informácie nájdete na stránke ako používame súbory cookies
SÚHLASÍM    Odmietam