logo
Nákupný košík

logo

SPRÁVY

SPRÁVY - Pricer elektronické etikety
<<  7/10 >>

Prvá elektronická regálová etiketa PRICER má deväť rokov

29.8.2016 00:00

Prvé elektronické cenovky PRICER nainštalované v obchode Praktiker majú deväť rokov

Namiesto prázdnych marketingových sľubov elektronické cenovky „Pricer”poskytujú výnimočnú kvalitu aj na regáloch obchodov, čo vynikajúco odzrkadľuje aj teraz už 9-ročná spolupráca obchodov Praktiker a spoločnosti Szintézis ZRt. Projekt elektronických regálových etikiet Praktikera bola prvá inštalácia ESL na území Maďarska.

Rozširovanie elektronických regálových etikiet je už niekoľko rokov citeľné, avšak samotná technológia sa objavila na trhu už oveľa skôr. Szintézis ZRt. ako výhradný distribútor elektronických regálovýchetikiet„Pricer”sa už 12 rokov zaoberá inštaláciou digitálnych regálových etikiet.

PRICER ako líder svetového trhu so 60 %-ným trhovým podielom sa považuje tak v celosvetovom meradle, ako aj v rámci Maďarska za jedného z najobľúbenejších riešení elektronických regálových etikiet. Ich fungovanie sa zakladá na technológii vojenského priemyslu, ich displeje na základe segmentov alebo e-papiera sú schopné rýchlej komunikácie a ich prevádzková doba je oveľa dlhšia, ako sa očakáva.

„Prvý obchodný dom Praktiker v obci Vecsés bol postavený na základe koncepcie predvádzacieho obchodu Future Store, aj preto sme začali zaujímať o elektronické cenovky. Výber dodávateľa trval len krátko, lebo v čase odštartovania projektu jedine riešenie elektronických regálových etikiet „Pricer“ bolo schopné realizovať obojsmernú komunikáciu. Obojsmerný systémznamená bezpečnosť pri aktualizácii regálových etikiet, vždy dostaneme okamžitú spätnú väzbu o cenách uvedených na etiketách a o stave etikiet. Riešenie Pricer-u spravuje zobrazenie rôznych mien na jednej etikete, čo je veľmi užitočné v našich obchodoch nachádzajúcich sa blízko hraníc a v Budapešti. Elektronické cenovky „Pricer”vo veľkej miere odbremenia našich kolegov pri uvedení cien a vďaka tejto technológii vždy disponujeme aktuálnymi informáciami ohľadne skladových zásob a zrýchlila sa aj logistika. Ďalším veľkým pozitívom je skutočnosť, že naši zákazníci sú sebavedomí pri identifikácii cien, zrýchli sa rozhodovanie kupujúcicha ceny na regáloch a na pokladniach sú zaručene rovnaké, tým pádom nikdy nenastanú nepríjemnosti pri platení.” – povedal Balázs Vígh, vedúci oddelenia informatiky spoločnosti Praktiker Kft.

Je zaujímavé, že podľa údajov výrobcu segmentové etikety fungujú bez výmeny batérie 8-10 rokov, grafické etikety 5-7 rokov, napriek tomu v obchode Praktiker v obci Vecsés celá infraštruktúra fungujeuž 9 rokov bez problémov. V šiestich obchodoch Praktikeru funguje skoro 200 000 kusov segmentových a 3600 grafických etikiet.

„Počet tých našich problémov, ktoré súvisia so skoro 10 rokov fungujúcim systémom elektronických regálových etikiet, môžem spočítať na prstoch jednej mojej ruky a pri odstránení prípadných menších porúch sú nám k dispozícii rýchlo a kompetentným spôsobom odborníci Szintézis ZRt.” – dodal riaditeľ informatického oddelenia Praktikeru.


Fotogaléria




Zdielajte na sociálnych sieťach
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

<<  7/10 >>





KONTAKTUJTE NÁS!

Všetky práva vyhradené - www.pricer.sk
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT
© Všetky práva vyhradené - www.pricer.sk
Tvorba web stránok

Súbory cookie používame, aby sme zabezpečili čo najlepšie prezeranie našich webových stránok. Ďalšie informácie nájdete na stránke ako používame súbory cookies
SÚHLASÍM    Odmietam