logo
Nákupný košík

logo

SPRÁVY

SPRÁVY - Pricer elektronické etikety
<<  8/10 >>

Otvorenie obchodu–Technológie budúcnosti sa nedajú obísť

3.4.2016 14:25

Ten, kto chce byť dlhodobo úspešný na retailovom trhu, vie, že rozvoj v oblasti informatiky je nevyhnutný. V prípade otvorenia nového obchodu sa nedá obísť použitie moderných technológií a rekonštrukcie poskytnú vynikajúce príležitosti na výmenu predchádzajúcich, už zastaraných systémov.

Ak jedna obchodná sieť s tým začne, nevie prestať – táto veta by mohla byť novým mottom elektronických regálových etikiet „Pricer”, ktorého moderný príklad siete CBA môže len potvrdiť. Členovia maďarskej potravinárskej siete už niekoľko rokov počítajú s retailovými riešeniami spoločnosti Szintézis ZRt. a tým pádom nie je prekvapením, že aj pri rekonštrukcii interiérov jednotlivých obchodov skontaktujú túto firmu z mesta Győr.

Elektronické cenovky „Pricer”podporujú fungovanie retailových jednotiek vo viacerých oblastiach. Kľúčovými slovami sú: optimalizácia, bezpečnosť a pohodlie. Ako sa to všetko prebieha v skutočnosti?

Navštívte webovú stránku spoločnosti Szintézis ZRt. alebo jej stánok na výstave SIRHA v Budapešti v termíne od 9. do 11. mája 2016!

Szintézis ZRt. dostala miesto hneď vedľa stánku magazínu Trade, čo nie je náhodné, nakoľko tematika „Future Store“ sa veľmi dobre zapadá do retailového portfólia informatickej firmy.

Napíšte tento dátum do Vášho kalendára, kolegovia Szintézis-u budú Vás čakať!


Fotogaléria




Zdielajte na sociálnych sieťach
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

<<  8/10 >>





KONTAKTUJTE NÁS!

Všetky práva vyhradené - www.pricer.sk
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT
© Všetky práva vyhradené - www.pricer.sk
Tvorba web stránok

Súbory cookie používame, aby sme zabezpečili čo najlepšie prezeranie našich webových stránok. Ďalšie informácie nájdete na stránke ako používame súbory cookies
SÚHLASÍM    Odmietam