logo
Nákupný košík

logo

SPRÁVY

SPRÁVY - Pricer elektronické etikety
<<  9/10 >>

Elektronické cenovky–posilňujúci sa staronový trend

28.1.2016 00:00

O moderné riešenie reprezentované elektronickými regálovými etiketami sa začal zaujímať aj Celoštátny obchodný zväz (Országos Kereskedelmi Szövetség /OKSZ/). Názor Györgya Vámosa, generálneho tajomníka OKSZ ste mohli čítať aj na online ploche magazínu Trade, v ktorom hovoril o tom, že elektronické cenovky vo veľkej miere uľahčujú výmenu cien na etiketách v jednotlivých obchodoch.

Spoločnosť Szintézis ZRt. už 10 rokov inštaluje na maďarskom retailovom trhu riešenia firmy PRICER (ktorá je celosvetovým lídrom trhu) v oblasti elektronických regálových etikiet, ktoré okrem základných funkcií – o ktorých hovoril aj György Vámos – disponujú aj veľkým počtom iných moderných vlastností.

Elektronické cenovky „Pricer” neslúžia len na zobrazenie cien, sú aj vynikajúcimi marketingovými nástrojmi. Sú schopné vyžarovať svetelné signály za účelom povzbudenia pozornosti zákazníkov a na svojich meniacich sa informačných obrazovkách dokážu zobraziť dodatočné informácie a blikajúci pás promócií. PRICER uľahčí prácu predajcov obchodov, urýchli proces nakupovania a v neposlednom rade môže ušetriť majiteľov obchodov od pokút vo výške niekoľko miliónov forintov a ďalších nepríjemností.

Prevádzka elektronických regálových etikiet „Pricer”je natoľko spoľahlivá, že okrem retailovej oblasti túto technológiu používajú aj v priemysle. Spoločnosť Szintézis ZRt. ako prvá na svete nainštalovala svoje cenovky PRICER za účelom pomôcť výmene informácií na výrobných linkách. Toto je dobrým príkladom pre ilustrovanie pestrých možností využitia elektronických regálových etikiet.


Fotogaléria




Zdielajte na sociálnych sieťach
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

<<  9/10 >>





KONTAKTUJTE NÁS!

Všetky práva vyhradené - www.pricer.sk
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT
© Všetky práva vyhradené - www.pricer.sk
Tvorba web stránok

Súbory cookie používame, aby sme zabezpečili čo najlepšie prezeranie našich webových stránok. Ďalšie informácie nájdete na stránke ako používame súbory cookies
SÚHLASÍM    Odmietam