logo
Nákupný košík

logo

SPRÁVY

SPRÁVY - Pricer elektronické etikety
<<  10/10 

Obchod budúcnosti so zeleninou a ovocím otvorili aj v meste Győr v spolupráci so spoločnosťou Szintézis

7.12.2015 00:00

Túžba po neustálom rozvoji a inovatívne rozmýšľanie je jednou z najväčších charakteristík retailového sektora. Zákazníkom vždy treba ponúknuť niečo novšie a lepšie. Dobre to vie aj vedenie spoločnosti „Vitamin Szalon“. Produkty ponúkané touto obchodnou sieťou siahajú späť až k prvovýrobcom, no vo svojom vzhľade a službách prinášajú riešenia 21. storočia.

2. december 2015 by mohol byť aj sviatkom pre tých obyvateľov Győru, ktorí dbajú o zdravú výživu, lebo v tento deň sa otvoril prvý obchod „Vitamin Szalon“ v centre župy regiónu „Kisalföld“. Obchodná sieť ponúka výlučne len čerstvé ovocie a zeleninu, ktoré kupuje priamo od pestovateľov. Región „Kisalföld“ je známy kvalitou jeho rastlinnej výroby, tým pádom rozšírenie franchise siete aj do západného Maďarska nie je prekvapivé.

Otvorenie tohto obchodu je veľmi významné aj pre spoločnosť Szintézis ZRt., nakoľko ako firma z mesta Győr mohla potvrdiť schopnosti jej  retailového systému a elektronických regálových etikiet PRICER aj na domácom ihrisku.

Namiesto slov nech hovoria fotografie z otvorenia obchodu.


Fotogaléria




Zdielajte na sociálnych sieťach
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

<<  10/10 





KONTAKTUJTE NÁS!

Všetky práva vyhradené - www.pricer.sk
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT
© Všetky práva vyhradené - www.pricer.sk
Tvorba web stránok

Súbory cookie používame, aby sme zabezpečili čo najlepšie prezeranie našich webových stránok. Ďalšie informácie nájdete na stránke ako používame súbory cookies
SÚHLASÍM    Odmietam