logo
Nákupný košík

logo

SPRÁVY

SPRÁVY - Pricer elektronické etikety
<<  4/10 >>

SIRHA 2020 : NAJINOVATÍVNEJŠÍ IT TECHNOLOGICKÝ VÝROBOK

18.5.2021 11:16

Vyhlásený víťazi súťaže Sirha Budapest 2020 Innovations product Competition, kde spoločnosť Pricer skončila na treťom mieste v kategórii technológií pre systémy s elektronickými cenovkami. V kategórii IT riešenia sa umiestnilo ako víťaz. Ukážeme Vám prečo...

Systém elektronického označovania regálov PRICER je svetovým lídrom na trhu v oblasti označovania cien. Čomu vďačí PRICER za svoj úspech? Je rýchly, pohodlný, spoľahlivý a schopný uspokojiť neustále sa meniace potreby uvedomelých zákazníkov a zákonné požiadavky! PRICER ponúka oveľa viac ako jeho základná funkcia, ktorou je zobrazovanie cien.

- Všetky ceny vo Vašom obchode môžete aktualizovať jediným kliknutím.
- Tak isto môžete skontrolovať, či sú umiestnené všetky cenovky na vašich regáloch, zobraziť ďalšie informácie (ako napríklad zoznam alergénov, stav skladových zásob)
- Propagácie šťastnej hodiny môžete ľahko inzertovať s načasovaním automatickým určovaním cien
- môžete tiež zapnúť funkciu SmartFlash – blikajúcu pútaciu pozornosť, ktorú je možné vidieť až z 10 m,
- pomáha logistike, podporuje vernostný systém.

... a mohli by sme uviesť ešte mnoho príkladov...

Zmenili sa nákupné návyky nakupujúcich a PRICER následne zareagoval!

Návyky zákazníka sa zmenili s nástupom vedomého prístupu k zákazníkovi .Schopnosť rýchlo a účelne nakupovať sa dnes stala kľúčovým faktorom lojality a to všetko na základe najnovšej inovácie v systéme elektronického označovania regálov od spoločnosti PRICER, ktorá tiež získala cenu Retail Technology Awars (RETA) za najlepšiu zákaznícku skúsenosť.

Umiestnenie výrobku – Určenie miesta. Dokážete bezprostredne len cez Infraštruktúru PRICER automaticky! Ako to vlastne funguje?

Elektronické cenovky PRICER na komunikáciu so svojím ovládacím panelom využívajú technológiu optickej bezdrôtovej komunikácie ( OWC ). OWC umožňuje obojsmernú komunikáciu, tak že každá elektronická etiketa môže prijímať údaje ( aktualizovať ) a odosielať informácie ) spätná komunikácia k aktualizáciám ), pričom využije túto a základnú infraštruktúru PRICER a pomocou triangulačnej metódy dokáže PRICER určiť presné umiestnenie každej cenovky, t.j. každého produktu. Je produkt premiestnený v obchode? PRICER automaticky aktualizuje mapu.

Všetko čo Vaši zákazníci musia urobiť, je zadať názov produktu, ktorý hľadajú v kiosku v obchode, alebo pomocou aplikácie stiahnutej do ich vlastného mobilného telefónu a PRICER zobrazí cenovku na interaktívnej mape!

Inovácia maloobchodu ktorá tiež zefektívňuje prácu zamestnancov obchodov.

Riešenie je tiež veľkou pomocou zamestnancom predajne, pomocou ktorej je možné implementovať rýchly a interaktívny systém Clik & Collect! Zostavením podrobného zoznamu systému spoločnosti PRICER naplánuje ideálnu cestu nákupu a navyše môže zapnúť funkciu SmartFlash, ktorá priťahuje pozornosť blikaním zeleného svetielka ) na cenovke, ktorá poskytuje ďalšiu vizuálnu pomoc pri zhromažďovaní produktov.

Nakupovali by ste v obchode s alkoholom? Prežite dobrodružstvo vo fungujúcom obchode medzi regálmi online: https://www.youtube.com/watch?v=V9J4ir_-fZc

Spoznajte PRICER a jeho výhody : www.pricer.sk


Videogaléria

Fotogaléria




Zdielajte na sociálnych sieťach
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

<<  4/10 >>





KONTAKTUJTE NÁS!

Všetky práva vyhradené - www.pricer.sk
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT
© Všetky práva vyhradené - www.pricer.sk
Tvorba web stránok

Súbory cookie používame, aby sme zabezpečili čo najlepšie prezeranie našich webových stránok. Ďalšie informácie nájdete na stránke ako používame súbory cookies
SÚHLASÍM    Odmietam