logo
Nákupný košík

logo

SPRÁVY

SPRÁVY - Pricer elektronické etikety
 1/10 >>

Dynamické ceny už dávno nie sú výsadou webových obchodov.

18.5.2021 17:58

Schopnosť okamžitej zmeny cien bola po dlhú dobu konkurenčnou výhodou online obchodu, na ktorý sa fyzické obchody mohli pozerať len so závisťou. Elektronické cenovky, etikety sú však schopné lokalizovať túto výhodu online kroku v miestnych obchodoch, ako to bolo v obchode INTERSPORT v Aténach.

Menej práce, väčší obrat.

Kľúčovým faktorom úspechu v obchode je to, ako rýchlo dokáže reagovať na meniace sa trhové podmienky, v ktorých dôležitým prvkom je cenová politika našich konkurentov a pravidelné propagačné akcie. Zatiaľ čo online e-shopy menia cenu rovnakého produktu niekoľko krát denne, v obchode, ktorý používa papierové štítky, to nie je také ľahké. Elektronické cenovky = etikety nám však umožňujú zmeniť cenu daného produktu v obchode stlačením tlačidla, v sekundách alebo úpravou cien webového obchodu, automatickou zmenou cien na štítkoch obchodu, čím konkurujeme online konkurencii.

INTERSPORT v Aténach tiež hlasoval za Elektronické cenovky = etikety spoločnosti PRICER. Aggelos Stefanou, vedúci IT v spoločnosti INTERSPORT v Grécku uviedol, že zamestnanci ročne ušetria celé hodiny s elektronickými cenovkami = etiketami, ktoré je možné venovať na osobný zákaznícky servis.

ESL umožňuje nielen rýchle stanovenie cien, ale vykonáva aj konkrétnu funkciu podpory predaja. Napríklad naskenovaním QR kódu na etiketách si zákazníci môžu okamžite objednať požadovaný produkt online, ak v obchode dočasne dôjde k skladu v nesprávnej veľkosti. Nie je prekvapením, že spoločnosť PRICER má v blízkej budúcnosti spustiť ďalších 50 obchodov INTERSPORT.

PRICER potvrdil svoje vedúce postavenie na trhu.

Na trhu elektronických cenoviek je PRICER jedinečný v niekoľkých ohľadoch : zaručuje najdlhšiu prevádzkovú dobu bez výmeny batérií vďaka optickej technológií požičanej od vojenského priemyslu. PRICER cenovky sú schopné aktualizovať 100 000 cenoviek za 1 hodinu a je to jediný systém ESL, ktorý Vám povie, koľko cenoviek je v predajnej oblasti. Vďaka všetkým výhodám uzatvára PRICER rekordne úspešný rok napriek epidémii korona vírusov.

Nedávno sa potravinový reťazec Carrefour rozhodol zvoliť spoločnosť PRICER ako svojho partnera ESL, aby do roku 2022 nainštalovali systém do zhruba 500 svojich obchodov, od Francúzska cez Taliansko až po Brazíliu. Spoločnosť Carrefour očakáva, že spoľahlivý a ľahko použitelný systém ESL spoločnosti PRICER zvýši efektívnosť obchodov aj spokojnosť zákazníkov. ,,Po porovnaní najväčších hráčov na trhu s ESL sme s istotou vybrali PRICER´´, uviedol MIguel Angel González Gisbert, globálny technický riaditeľ spoločnosti Carefour.

Zistite si viac o komerčných výhodách Elektronických cenovkách, etiketách spoločnosti PRICER alebo si pozrite našu obrazovú galériu systémov nainštalovaných v obchodoch!


Fotogaléria




Zdielajte na sociálnych sieťach
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

 1/10 >>





KONTAKTUJTE NÁS!

Všetky práva vyhradené - www.pricer.sk
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT
© Všetky práva vyhradené - www.pricer.sk
Tvorba web stránok

Súbory cookie používame, aby sme zabezpečili čo najlepšie prezeranie našich webových stránok. Ďalšie informácie nájdete na stránke ako používame súbory cookies
SÚHLASÍM    Odmietam